Aldrov resort

Krkonoše

Luxusní rezidenční komplex s nadstandardními hotelovými službami

Aldrov Resort představuje luxusní horský hotelový komplex nacházející se v samotném srdci Krkonošského národního parku, kde se horní stanice lanovky nachází pouze 15m od pozemku. V osmi elegantních budovách spojující klasickou a moderní krkonošskou architekturu, nabízíme moderně zařízené a plně vybavené apartmány s balkonem nebo terasou, od útulných studií až po prostorné čtyřpokojové apartmány s galerii. Ke každému apartmánu patří vlastní sklepní koje a parkovací místo, v garážích jsme mysleli na výšku tak, aby i SUV se střešním boxem zaparkovalo pohodlně. Samozřejmostí je také kolárna a lyžárna.

Ve Vítkovicích jsme vybudovali úplně novou infrastrukturu. Dominantou je hlavní hotelová budova, která poskytuje širokou škálu služeb. Restaurace Aldrovka Vás pohladí chutěmi vynikajících pokrmů, zatímco bazén a vířivka poskytnou relaxaci a osvěžení. Pro ty, kteří touží po dokonalém odpočinku je připraven saunový svět se dvěma finskými saunami, parní lázní, Kneippův chodník a oddělené odpočívárny. V případě, že máte raději soukromí, můžete využít privátní wellness, kde si můžete užít uklidňující vířivku a finskou saunu. Masáž Vám zaručí uvolnění a nový pocit vitality, v neposlední řadě můžete využít fitness s výhledem do okolních hor.

Pro nejmenší máme přichystán nejen dětský koutek v restauraci a venkovní dětské hřiště, ale také dětský klub kde si Vaše děti mohou hrát a tvořit.

Majitelům apartmánu nabízíme vlastnit nemovitost v unikátní lokalitě se stabilním výnosem a možností vlastní rekreace a pro ty, kteří by svůj vysněný apartmán nechtěli mít v hotelovém provozu nabízíme veškeré hotelové služby včetně správy a úklidu jejich horského sídla.

I etapa tří budov a hotelové budovy je již úspěšně zprovozněna, II. etapa dalších pěti budov se právě kolauduje. V této etapě nabízíme ještě jednu z posledních možností vlastnit svůj vlastní bezstarostný kousek Krkonoš.

Pro rezervaci pobytu navštivte webové stránky resortu:

O projektu
O projektu
 
O projektu
O projektu
 
Aldrov_majitel_desktop

Podniková rekreace

Zajímavá investice i benefity pro firmy

Projekt Aldrov navazuje na tradici firemních horských chat, kterých bylo v okolí nespočet, avšak v moderním pojetí 21. století. Nabídne 6 speciálně připravených apartmánů pro firmy nebo většího investora. Koupě horského apartmánu v projektu Aldrov je pro firmy zároveň zajímavým investičním řešením s řadou benefitů:

  • V době kdy firma apartmán nevyužívá, je jej možné komerčně pronajmout. Stabilní výnos je možno očekávat už po prvním roce fungování projektu.
  • Správu, ubytování hostů i komerční pronájem zajišťuje high-end hotelový operátor – pro firmu to nejsou žádné starosti navíc.
  • Apartmán naplňuje i další potřeby firmy – je místem pro board meeting, kreativním prostředím pro týmy, zajímavým benefitem pro zaměstnance nebo netradičním dárkem pro partnery.
Aldrov_podnikova_rekreace_2
Chcete vědět více? Michal Lexa manažer prodeje +420 732 178 620 Napište mi
Odesláním formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Odesláním formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

Máte dotaz nebo zájem o tento projekt?

Rád Vám zodpovím Vaše dotazy telefonicky nebo s Vámi dohodnu osobní setkání.

Michal Lexa

manažer prodeje

Napište mi

Zajímají Vás neveřejné předprodeje a akce na našich projektech? Dáme Vám vědět.

Odesláním formuláře udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

swiss rolex watches blue face knockoff worth targeted to enhancing ultra-thin computer hardware bits.by far the world's most sophisticated watchmaking skill is preserved in swiss replica u boat watch.